Logo

Hvidløgs mørbrad med sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk mørbrad (1000g)
salt, peber
Dijon sennep
2-3 fed hviløg      
4-5 spsk persille
margarine
1 stk bouillontern
½ l piskefløde
1 tsk estragon
ca ½ fl rødvin
 
Mørbraderne rengøres og ridses på langs så de kan rulles ud og "bankes flade"
Drysses med salt og peber.
Sennep smøres på begge indersider, hakket persille blandes med hvidløg
og drysses derefter ovenpå sennepen.
Mørbraderne samles som en rulle, og snøres med en bommuldstråd, og brunes derefter på begge sider, ca 1 ½ min på hver side.
Vin, estragon og bouillontern tilsættes og det steger videre i ca 15-20 min, vendes ved halvtid.
Stegen tages op og hviler, fløde tilsættes saucen, koges op og smages til med sennep og rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her