Logo

Gylden abrikosmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gylden abrikosmarmelade

 

250 g abrikoser

1 spsk reven citronskal

6 dl koldt vand

saften af 1 citron og 1 appelsin

250 g sukker

 

De tørrede abrikoser stilles i blød et døgns tid og koges derefter med reven citronskal under låg i ca. 10 min, til de er bløde.

De blendes eller gnides gennem et dørslag til­bage i gryden, citron og appelsinsaft plus sukker.

Alt bringes i kog og skal småkoge ca. 5 min.

Sluk og lad marmeladen af­køle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her