Logo

Fløde pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

pasta
2 ½ dl piskefløde
2 forårsløg
100 g mange tout ærter (sukkerærter)

Kog pastaen i rigeligt vand tilsat salt og lidt olie.
Skær grønsager i små stykker på skrå.
Når pastaen er færdig hældes vandet fra og tilsættes fløden og grønsagerne. Koges til fløden tykner og smages til med salt og
peber.

Godt tilbehør til fx Rodfrugt farseret perlehønsebryst i cocotte

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her