Logo

Fiskefrikadeller med remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Husk: de skal laves af friske fisk. Det sker, at der sælges fisk der har været frosset. Og så dur denne ret ikke.

500 g mørksej filet
500 g sandartfilet
2-3 løg
50 g røget bacon i tern
1 æg
½ liter piskefløde
250 g remoulade, se opskrift

Fløden kan udskiftes med mælk. Men så skal man bruge 4 æg mere, og så bliver det noget helt helt andet.
Hak fisk og løg i kødmaskinen, og rør salt, peber, æg og bacon i. Det hele stilles på køl en time. Herefter røres piskefløden i lidt efter lidt. Steg dellerne gyldne i halvt smør og halvt olie og hav remoulade og rugbrød klar. Man behøver ikke smør på brødet.

NB. Her er måske for meget til 4 personer i nogle familier. Men de smager jo også godt dagen efter på madder. Og hvis der er en fryser i huset, må man godt bruge den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her