250 gram kyllingefilet
1 lime, presset
lidt revet ingefær (ca 1 x 1 cm)
½ finthakket rød chili
1 fed presset hvidløg
frisk timian
olivenolie
kokosmel
2 tykke skiver FRISK ananas (ikke den på dåse, der er sukker og konservering i)
Mariner kyllingekødet i marinaden bestående af presset lime, revet ingefær, presset hvidløg, finthakket chili, frisk timian og olivenolie.
Kødet kan ligge natten over i køleskabet i en pose med marinaden, eller du kan marinere det en time før det lægges på grillen.
Smagen intensiveres jo længere kødet marineres.
Inden kødet skal på spiddet skæres det i ensartede tern.
(Husk hvis du bruger træspid at lægge dem i vand ½ time før brug).
Sæt skiftevis et stykke kylling og et stykke ananas på. Drys med kokos hvedemel.
Server med fx gulerødder og forårsløg, skåret i tynde stængler grillet i bakke og inden servering overhældt med en smule kinesisk soya.
Tips: Denne opskrift er uden kulhydrater og stivelse og derfor velegnet som slankemad eller god hvis man er på udrensningskur (detox).
Sørg for at der ikke er tilsat glukose sirup til kyllingefileterne.