Logo

Suppe med spinat og kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe med spinat og kylling

100 g Apetina i blok

1 finthakket skalotteløg (ca. 25 g)

3 stilke bladselleri i tynde stave (ca. 100 g)

Suppe:

100 g friske spinatblade

300 g inderfilet af kyllingebryst

25 g smør

1,5 liter hønsebouillon

1,5 dl løse ris, parboiled (ca. 125 g)

2 spsk kartoffelmel

200 g champignoner i tynde skiver

5 cl japansk sojasauce

Tilbehør:

240 g groft brød

 

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud.

Anret ost, skalotteløg og bladselleri i skåle hver for sig.

Stil dem tildækket i køleskabet.

 

Suppe:

Skyl spinatbladene i flere hold koldt vand, tør dem og skær dem i strimler.

Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en dyb gryde, fx en wok.

Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. og tag dem op.

Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog.

Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Sluk for varmen.

Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen.

Kom kød og champignoner i suppen under omrøring (herefter må suppen ikke koge).

Smag til med soja og tilsæt spinaten.

Server straks suppen sammen med ost, skalotteløg og bladselleri.

 

Tips: Spinaten kan erstattes af ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).

Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her