Logo

Salat med fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salathoved
500 g kogt eller røget fisk
3 faste syrlige æbler
200 g sukkerærter
1 bdt dild
4 spsk kaviar
3 spsk citronsaft

Skræl æblerne og del dem i både. Kog dem i et par minutter i lidt vand og 2 ss. Citronsaft. Afkøles. Kog ærterne i 4 min. Spul dem med kold vand. Læg salatbladene på et fad. Del fisken i små stykker, og læg dem udover. Læg derefter æblebådene og ærterne på. Bland kaviaren med 1 spsk citronsaft, og kom den på. Dæk med en masse dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her