5 personer
#
Ingredienser
5 østers
Hakket purløg
Trøffelcreme:
1 dl fløde
1 dl mælk
4 østers
3 æggeblommer
1 knsp. reven peberrod
1 spsk trøffelolie
5 æggeskaller eller små forme
Trøffelchips:
Klaret smør
10 ultratynde skiver bagekartoffel
5 skiver trøffel
5 blade persille
* Tilberedning
Trøffelcreme: Kog fløde og mælk sammen med olie og peberrod.
Læg de 4 østers i og smag til med salt og peber.
Blend den lune masse med æggeblommerne og hæld på forme/æggeskaller og
bag i vandbad ved 100 °C i ca. 1 time.
Trøffelchips: Pensl 5 skiver kartoffel med smør, læg en trøffelskive og et persilleblad på hver og
læg de 5 sidste kartoffelskiver ovenpå.
Bag "chipsene" sprøde i ovnen ved 120 °C ca. 2 timer.
Anretning: Læg en rå østers i hver æggeskal og drys med purløg lige inden servering.
Besættende appetizer.