Logo

Østers Bloody Mary

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Østers Bloody Mary
(10 personer)
 
Bloody Mary:
3 dl tomatjuice
Salt, peber, Tabasco, worchestershire sauce, vodka, citronsaft, sellerisalt
 
Bladselleristængler:
10 spinkle bladselleristængler uden sener og skåret flade i bunden
10 grofthakkede østers (gem saften)
½ fintsnittet skalotteløg
lidt knust hvidløg
½ tsk fint­snittet persille
1-2 spsk olivenolie
 
Bloody Mary: Bland ingredienserne og stil på frost 15 min inden servering - ger­ne i flotte snapseglas/shotglas.
 
Bladselleristængler: Bland alle ingredienser og fyld dem i de hule bladselleristæng­ler.
Placer bladselleristænglerne, så de balancerer på glassene.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her