5 personer
# Ingredienser
5 østers
Gelé:
1 dl vandmelon juice (vandmelonkød blendet og siet gennem et klæde)
1 blad gelatine
Chiffon:
1 dl fløde
1 dl mælk
2 østers
1 blad gelatine
Reven peberrod
* Tilberedning
Gelé: Kog vandmelon juicen op, tilsæt 1 blad udblødt gelatine.
Lad hærde på køl på en bakke, hvor geleen er lagt ud i et 2 mm tyndt lag.
Stikkes herefter ud i 5 "oblater", alt efter østersenes størrelse.
Chiffon: Kog mælk og fløde op, tilsæt østers og peberrod efter smag,
blend godt, si "fløden" og tilsæt udblødt gelatine.
Hæld "fløden" på sifonflaske med 1 gaspatron.
Anretning: Læg en rå østers på hver ske med en skive vandmelongele over og
sprøjt peberrodschiffonen ud i spidsen af skeen.