Logo

Grillede jomfruhummere 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 jomfruhummere
Olivenolie
1 bd. persille og 3-4 hvidløg

Mayonnaise:
4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
1 nip salt
saft af ¼ citron
1 tsk dijonsennep
Vindruekerneolie eller anden neutral olie
Presset hvidløg
Karry, sukker
Flutes
 
Jomfruhummere klippes, tarmen fjernes, de lægges på bagepapir i en bradepande og pensles med olivenolie.
Persille og hvidløg hakkes fint med en stor kniv og drysses over hummerne.
Grilles max. 10 min afhængig af størrelse.

Mayonnaise:
Æggeblommer, salt, citronsaft og dijonsennep piskes ihærdigt.
Olie piskes i, først dråbevis, derefter i en tynd stråle, til mayonnaisen har en passende konsistens.
Herefter kan den blandes med lidt presset hvidløg (pas på! -smagen bliver kraftigere når den står lidt) eller karry med en anelse sukker for at fremhæve karrysmagen.
Hummere serveres med flûtes og mayonnaise.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her