300 g fjerkræbryst
2 spsk hvedemel
1 stk løg
¼ l. varm grønsagsbouillon
1 ½ dl fløde
1 spsk hakket persille
4 stk tarteletter
250 g champignons
1 spsk smør
4 spsk tør hvidvin
lidt salt og hvid peber
Kødet skylles og duppes tørt.
Skæres i 3 cm lange strimler, som drysses med hvedemel.
Løget pilles og skæres i små terninger.
Løgene svitses klare i olien.
Kødet tilsættes og brunes let på alle sider.
Grøntsagsbouillon, fløde og persille kommes ved
Koger igennem uden låg på ved svag varme.
Champignoner renses, skylles, og duppes tørre.
Skæres i tynde skiver, og vendes på panden i smør.
Vin og champignons blandes med fjerkræsfyldet og smages til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ca. 5 minutter ved 150ºC.
Tarteletterne fyldes og serveres straks.