6 tarteletter
1 ½ dl hvidvin
300 g frølår
1 fennikel
2 gulerod
25 g tomatpuré
1 knsp dildfrø
1 dl Pernod
25 g smør
Maizena
Damp frølår i hvidvin med dildfrø, (læg bagepapir mellem gryde og låg så det slutter helt tæt).
Fennikel og gulerødder ordnes og skæres i strimler.
Sauter urtestrimler i gryde med lidt olie i ca. 3-4 minutter.
Tilsæt tomatpuré og lad det riste af, hæld Pernod over, sæt ild til og brænd spritten af.
Tilsæt lagen fra frølårene og lad det koge et par minutter.
Jævn med Maizena, som er rørt ud i koldt vand.
Pisk smør i og smag til med salt og peber.
Frølårene pilles og kødet vendes i cremen.
Pynt med tynde strimler gulerod og fennikel.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.