Logo

Tarteletter med fjerkræfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g fjerkræbryst
2 spsk hvedemel
1 stk løg
¼ l. varm grønsagsbouillon
1 ½ dl fløde
1 spsk hakket persille
4 stk tarteletter
250 g champignons
1 spsk smør
4 spsk tør hvidvin
lidt salt og hvid peber

Kødet skylles og duppes tørt.
Skæres i 3 cm lange strimler, som drysses med hvedemel.
Løget pilles og skæres i små terninger.
Løgene svitses klare i olien.
Kødet tilsættes og brunes let på alle sider.
Grøntsagsbouillon, fløde og persille kommes ved
Koger igennem uden låg på ved svag varme.
Champignoner renses, skylles, og duppes tørre.
Skæres i tynde skiver, og vendes på panden i smør.
Vin og champignons blandes med fjerkræsfyldet og smages til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ca. 5 minutter ved 150ºC.
Tarteletterne fyldes og serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her