Logo

Suppe af grillede peberfrugter og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe af grillede peberfrugter og tomat

 

Hvordan mon en tysk karrypølse ville smage, hvis den var en suppe? Vi giver dig svaret her med en suppe, der smager lidt af røg på den gode måde. Suppen kan serveres varm eller kold, og hvis du er til det, kan du toppe med stegt chorizo i tern.

4 Personer. 30 Minutter

 

# Ingredienser:

5 røde peberfrugter

6 soltørrede tomater

1 dåse flåede tomater

1 grønsagsbouillon terning

 

3 spsk flødeost

1 spsk rygeost

1 salatløg

frisk estragon

*

Sådan gør du:

1. Sæt ovnen på grill eller 250 °C.

2. Læg peberfrugter på en bradepande.

3. Grill eller bag peberfrugterne, indtil de har sorte bobler på skindet.

Kig efter 10 minutter.

4. Kom peberfrugter i en plastpose, og afkøl.

Nu er det nemt at trække skindet af.

5. Kom peberfrugt, tomat og bouillon i en blender, og blend dem cremede.

Juster med kogt eller koldt vand.

6. Rør flødeosten med rygeost og et par spsk vand i en lille skål.

7. Dryp blandingen over suppen ved servering.

8. Snit løg, og drys dem over sammen med estragon.

 

Tips: Det er lækkert at servere suppen med et drys sprøde brødcroutoner

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her