Logo

Fransk løgsuppe 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store løg i tynde skiver
1 liter vand
salt og peber
2 spsk smør
revet ost
brød

De fintsnittede løg svitses i smørret, vand tilsættes med salt og peber og det hele koges længe under låg, til løgene er helt bløde, gerne en times tid.
Smages til.
Skal suppen være som den ægte franske, må der ikke anvendes suppe eller bouillonterninger, kun vand.
Serveres med reven ost og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her