Logo

Müsli Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hirseflager
100 g boghvedekerner
100 g rensede, dampede, valsede sojaflager eller hel hirse
100 g sesamfrø
100 g kokosmel
200 g hakkede hasselnødder

2 dl vegetabilsk olie, 4 dl vand og 4 dl honning koges sammen og tages af varmen.

Ovenstående blandes i, og blandingen tørres i ovnen indtil müslien er tilpas tør.

Blandingen omrøres indimellem.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her