Marmelade er overraskede let at lave. Og så smager marmeladen her med blommer og valnødder bare rigtig lækkert. For eksempel til morgenbrødet eller brunchen
#
1 kg blommer
Revet skal af 1 appelsin
Saft af 2 appelsiner
Saft af ½ citron
50 g grofthakkede valnødder
½ dl Grand Marnier
500 g rørsukker
3 tsk Tørsleffs Rød Melatin uden konservering
*
De skyllede blommer halveres, udste-nes og koges under låg i 10 min. med appelsinskal, appelsin- og citronsaft.
Sukker tilsættes og koger med i 5 min.
Valnødder og Grand Marnier tilsættes.
Rød Melatin blandes godt med 2 spsk sukker og tilsættes under omrøring i den kogende frugt og koges i 2 min.
Marmeladen hældes på små rene og skoldede glas, der straks lukkes.
Efter afkøling skal marmeladen opbevares i køleskab.