4 Personer
4 skiver brød
200 g klipfisk
3 dl mælk
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt
eller små søde grønne chili
Skal af ½ citron
1 dl olivenolie
Salt og chilipulver
Læg klipfisken i koldt vand i 24 timer, men skift vandet hver 6. time. Herefter koges den i mælk i ca. 3 min. og afkøles.
Under grillen grilleres de røde peberfrugter og pilles fri for skind. Herefter skæres de i strimler og svitses langsomt i en gryde med lidt olivenolie, indtil de er møre.
Smag til med lidt salt.
Hold dem lune og skær den grønne peberfrugt i meget tynde strimler.
Riv citronskal henover.
Rist brødet på begge sider.
Skær klipfisken i 4 små stykker og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.
På brødskiverne kommes først rød peber og den varme klipfisk.
Drys med lidt chili og til sidst strimlerne af grøn peber