Logo

Solbærsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl vand
2 dl sukker
250 g solbær
 
Kog vand og sukker til sauce Kog lagen et par minutter og lad den
derefter blive kold.
Skyl solbærrerne hvis det behøves, nip dem af klaserne og kom dem i en
køkkenmaskine.
Kør solbærrerne til en jævn mos, tilsæt sukkerlagen og kør i yderligere
nogle sek.
Si saucen og smag evt til med sukker. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her