Logo

Solbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g solbær
2 spsk æbleeddike
1 spsk olivenolie
1-2 spsk honning
1 laurbærblad
2 dl vand

Kom solbærrene i en gryde med æbleeddike, olivenolie, honning, laurbærblad og lidt frisk kværnet peber.
Tilsæt 1 dl vand og varm det hele igennem 3-4 min.
Smag til med mere eddike/honning, salt og evt. peber.
Tilsæt mere vand hvis det koger for kraftigt ind.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her