Logo

Solbær-hybenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 kg hyben eller 500 g rensede hybenskaller
½ l. vand
1 kg solbær
1 kg sukker
3 tsk Rød Melatin

* Tilberedning

Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne.
De flækkes. Kernerne skrabes ud.
Skallerne skylles, hakkes groft og koges i vandet 15 min. under låg. 
 Solbærrene røres i og gives et opkog.
Sukkeret tilsættes, koges med 5 min.
Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses i.
Marmeladen koges stærkt 2 min. og fyldes i glas, der lukkes. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her