Denne skønne kartoffelret tilberedes med en rest bagte
kartofler.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min. Bagetid: 30 min.
#
2-3 kolde, bagte kartofler
1-2 porrer eller 1 bundt forårsløg eller purløg
¼ liter cremefraiche 9%
50 g revet ost
1 tsk paprika og/eller karry
salt og peber
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Riv kartoflerne groft, eller skær dem i små stykker med en
kniv.
Vend dem sammen med fintsnittede porrer, forårsløg eller
purløg.
Rør cremefraiche sammen med revet ost og krydderier, og vend
det i kartoflerne.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad, og sæt det i ovnen i
20-30 min.
Server som tilbehør eller som hovedret med en salat til.
TIPS: Vend evt 200 g fintsnittet skinke eller stegte
baconterninger i retten inden den bages.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin