Logo

Solbærsyltetøj med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Solbærsyltetøj med portvin

Skønt syltetøj til hveder og ost. Også denne opskrift kan med fordel tilberedes som dobbelt portion, da den også er god at dryppe over en sprød og lidt grov salat.

# Ingredienser

200 g frosne solbær.
150 g rå rørsukker.
En anelse citronsaft.
2-3 spsk portvin

* Tilberedning

Kom solbær og sukker i en gryde og lad småsimre i en halv times tid.
Skum af og til med en hulske.
Smag til med citronsaft og portvin og fyld syltetøjet på skoldede glas.
Opbevar køligt.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her