4 bovsteaks, ca. 1 ½ cm tykke
evt. 1 spsk barbecue grillsauce
Salat:
250 g tørrede pastarør eller skruer
1 peberfrugt
evt. 1 lille chili
1 lille agurk
evt. 2 spsk kapers
10 oliven uden sten
Dressing:
3 dl tomatjuice
1 ½ spsk olie
1-2 fed hvidløg
2 spsk frisk basilikum eller 2 tsk tørret
1 bundt persille
1 tsk mild paprika
1 citron
salt og peber
Kog pastaen efter anvisningen.
Pisk tomatjuice, olie, presset hvidløg og finthakket basilikum og 2 spsk finthakket persille sammen og smag til med paprika, ca. 1 spsk citronsaft, salt og peber.
Skær peberfrugten i små tern.
Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit den i tynde skiver.
Lad pastaen dryppe af og vend den straks i dressingen sammen med peberfrugt og evt. chili.
Lad salaten trække mindst ½ time, gerne længere.
Lige før servering blandes agurk i små tern i salaten, evt. også kapers og oliven i tynde skiver.
Lav fire snit i sværen på bovsteaksene.
Dup kødet tørt og pensl evt. med grillsauce. Krydr med peber.
Grill dem ca. 7-8 minutter på hver side.
Krydr med salt. fed t og ben fra fjernes på tallerkenen.
Bovsteaks kan også steges på pande.
Brun ved god varme 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg dem 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.