Logo

Sildesalat 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesild, koldt kogt kød, koldt stegt kød, kogt rødbede, kolde kogte kartofler, syltet agurk, rå æble. Alt skæres i småstykker og blandes med lidt eddike. Anrettes og serveres overhældt med let pisket fløde, der er rørt op med rødbedesaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her