Saumon cru »Tahitienne« - 4 personer
400 gr laksefilet
1 lime
½ dl olivenolie
1 lille bundt dild
1 spsk knust koriander
Salt og peber
Garniture:
8 vagtelæg
50 gr lakserogn
Laksen skæres i papirtynd e skiver og fordeles på fire tallerkener. Krydres med knust korian
der samt salt og peber, og holdes kolde.
Vagtelæggene koges i 4 minutter, afkøles, pilles og deles i to.
Halvdelen af æggene frigøres for blommen og fyldes op med lakserogn - den anden halvdel skal forblive, som de er.
Anretning:
Laksen pensles med olivenolie og limesaft. Små buketter af dild drysses på jævnt over lak
sen, og til slut lægges to halve æg med lakserogn samt to halve æg med blomme på midten af tallerkenen.
TIPS: Som et alternativ til vagtelæg kan bruges almindelige hønseæg eller dværghønseæg.