Logo

Boblende rabarberdrik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boblende rabarberdrik

 

Når du har indtaget dine daglige 2 liter vand, er det tilladt at gøre resten af dagens drikkevarer lidt mere festlige. Det kræver ikke mange anstrengelser, før du har læskende limonade og andre dejlige drikke i glasset. Her får du en af slagsen.

Tid: 25 minutter. Trækketid: 1 time. Antal personer: 4

 

# Det skal du bruge

750 g rabarber

5 dl vand

300 g sukker

saft og skal af 3 usprøjtede citroner

4 dl danskvand

evt. hyldeblomstgin

 

Sådan gør du:

Rens rabarber, og skær dem i mindre stykker.

Tag et par håndfulde fra, og læg dem i fryseren i en frysepose, så de kan bruges som isterninger.

Kog rabarber, vand, sukker, citronsaft og revet citronskal sammen i en gryde i 15 minutter til en rabarbersirup.

Lad det trække og afkøle i 1 time.

Hæld blandingen gennem en sigte og ned i en ren flaske.

Bland rabarbersiruppen med danskvand og evt. hyldeblomstgin lige før servering.

Servér med isterninger og frosne rabarber.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her