En dejlig
hverdagsdessert, som hurtigt er sat i ovnen. Den smager skønt varm eller lun
med cremet tilbehør.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 20 min.
#
300 g snittede
rabarber
75 g sukker
2 tsk majsstivelse
1 tsk fintrevet
appelsin- eller citronskal
1 æg
3 spsk sukker
1 dl havregryn
1 dl kokos
Tilbehør:
piskefløde eller
cremefraiche
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Vend de snittede
rabarber sammen med sukker, majsstivelse og citrusskal, og fordel blandingen i
to ovnfaste skåle.
Pisk ægget sammen
med sukker, og tilsæt havregryn og kokos.
Fordel dejen over
frugten, og sæt skålene i ovnen i ca. 18 min.
Server desserterne
varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin