Logo

Couscous med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvad kartoflerne er for os, det er couscousen for araberne. Hvedegrynene smager godt både til saltede og søde retter. Her med dadler og mandler

Hvad kartoflerne er for os, det er couscousen for araberne. Hvedegrynene smager godt både til saltede og søde retter. Her med dadler og mandler

 

50 g dadler

3 spsk mandler

¼ tsk kanel

150 g couscous

2 tsk olie

1 spsk smør + 1 spsk smørflager

6 spsk appelsinsaft

salt, peber og stødt spidskommen

 

Dadler skæres i strimler. Mandler hakkes groft.

¼ tsk kanel koges op med ½ dl vand.

Couscous og 2 tsk olie tilsættes og står og trækker i 4 minutter under låg på den slukkede plade.

Mandelkerner og dadler ristes i 1 spsk smør.

Appelsinsaft tilsættes.

Der krydres med salt, peber og stødt spidskommen.

Vend det hele i couscousen sammen med 1 spsk smørflager, og bland ingredienserne ved at løfte op i couscousen med to gafler

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her