Logo

Pizza med skinke og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizza med skinke og rucola


Lav selv en pizzadej eller køb en færdig pizzadej.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 15 min.

 

Pizzabunde:

15 g gær

2 dl lunkent vand

300 g italiensk hvedemel

1 tsk salt

1 spsk olie

 

Pizza:

150 g færdig tomatsauce

75-100 g revet ost

80-120 g parma- eller serranoskinke i tynde skiver

1 bundt rucolasalat

1 spsk balsamico

1 spsk olie

salt og peber

*

Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt de øvrige ingredienser i.

Ælt dejen i ca. 5 min, og lad den hæve til dobbelt størrelse - ca. 1 time.

Del dejen i to stykker, form dem til kugler, og rul dem flade med en kagerulle.

Smør pizzabundene med tomatsauce, og drys med revet ost.

Bag dem ved 225 °C i ca. 15 min.

Skyl imens salaten, og vend den sammen med en dressing af balsamico, olie, salt og peber.

Fordel skinkeskiverne på de friskbagte pizzaer, og top op med salaten.

Server straks.

 

TIPS: Prøv også at smøre dejen med rød eller grøn pesto i stedet for tomatsauce.

 

Pizza med skinke og rucola



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

__________________________________

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her