Logo

Lammekødboller med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tyk skive toastbrød
2 løg
2 fed hvidløg
5 spsk olie
500 g lammefars
1 æg
3 spsk hakket persille
2 spsk hakket basilikum
1 spsk hakket kørvel
1 spsk hakket citronmelisse
1 tsk tørret mynte
Salt
peber

Brødet udblødes.
Løg og hvidløg hakkes fint og snurre klare i 1 spsk olie.
Brødet knuges og tilsættes fårefarsen sammen med løg og hvidløg, æg, krydderurter, salt og peber.
Farsen røres godt.
Med våde hænder formes farsen til små boller.
Resten af olien varmes op på en pande og heri steger bollerne sprøde og brune på alle sider i ca. 10 minutter.
Bollerne serveres lune med yoghurtsauce og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her