Logo

Butterdejssnitter med brie og pære

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pk. butterdejsplader a 5 stk
750 g brie
6 pærer

Butterdejspladerne rulles ud til dobbelt størrelse og hver plade skæres i 3 baner på den ene led og 4 på den anden, således at man får 12 små firkanter ud af hver plade.
Dejen hviler 20-30 min.
Brien skæres i tynde skiver.
Kernehuset fjernes på de uskrællede pærer og de skæres i tynde skiver (er skiverne for lange kan de halveres).
På hver dejfirkant lægges et stykke brie og to stykker pære. Snitterne bages ved ca. 200-220ºC i ca. 15 min.
Snitterne smager bedst lune, men de kan bages i forvejen og fryses ned.
Når de skal bruges lunes de fra frossen tilstand, kort tid (max. 5 min.) i en 200ºC varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her