Logo

Gulerødder med abrikoser og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerødder med abrikoser og mandler

En gulerodssalat af marokkansk oprindelse. God til krydrede gryderetter.

 

25 g mandelsplitter
½ kg groftrevne gulerødder
50 g tørrede abrikoser i tern
Saft af 1 citron
2 spsk olivenolie
1 spsk flydende honning
1 tsk kanel
¼ tsk cayenne
Evt. lidt fintsnittet koriander eller mynte


Rist mandelsplitterne på en tør varm pande under omrøring til de har taget lidt farve.

Bland gulerødder og abrikoser.

Rør en dressing af citronsaft, olie, honning, kanel, cayenne og lidt salt.

Vend dressingen med gulerødder og evt. krydderurter og drys med de ristede mandler.


Grønsager pr. person: ca. 125 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her