Logo

Engelsk chokoladebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør.
1 ¼ dl sukker.
3 æg.
1 ¾ dl hvedemel.
1 tsk bagepulver.
¾ dl kakao.
2 ½-3 dl mælk.

Rør smør og sukker hvidt og skummende.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.
Sigt hvedemel, bagepulver og kakao sammen og vend det i skiftevis med
mælken uden at røre for meget.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Fyld den i en smurt, firkantet bageform eller et ovnfast fad og sæt formen i vandbad i oven (kan også bare sættes i ovnen).
Chokoladebudding af denne type skiller under bagningen, således at det
øverste er kageagtigt og i bunden dannes et halvflydende lag.
Dette er korrekt og skyldes ikke fejl i opskrift eller bagning.
Serveres varm eller kold, drysset med lidt sukker, og evt. med
flødeskum eller råcreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her