Logo

Tomat-jordskokkesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg jordskokker
¾ liter bouillon
1 dåse hakkede flået tomater (450 gram)
1 – ½ dl piskefløde
hakket persille
 
Jordskokkerne skrælles og koges meget møre (ca. 20 minutter) i suppen. Jordskokkerne pureres herefter i en blender eller foodprocessor og kommes tilbage i gryden.
Tilsæt hakkede tomater med væde og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber og tilsæt piskefløde.
Drys med hakket persille, og server med lune flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her