Logo

Hyldebærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ liter vand
1 kg friske hyldebær
1 stk hel kanel
2 hele nelliker
skal af 1 citron
100 g sukker
2 æbler
2 spsk jævning

Bærklaserne skylles. De groveste stilke klippes bort. Bær, vand og krydderier koges sagte under låg 20 min. Saften sies fra, sødes efter smag og koges med æblebåde 3-5 min. Ideal jævningen røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i under omrøring. Suppen gives et opkog.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her