Logo

Forårssuppe med grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 personer
450 g blancheret hakket grønkål
1 finthakket løg
1 fed presset hvidløg
1 l hønsebouillon
1 stort bundt fintklippet purløg
½ tsk fintklippet løvstikke
1 bundt friske grønne asparges eller 1 ds slikasparges
1 dessertske Maizena
cremefraiche/syrnet fløde

Løg og hvidløg hakkes fint og klares i lidt olivenolie. Tilsæt hønsebouillon og når det koger tilsættes grønkålen. Når grønkålen er tøet, koges suppen sagte under omrøring 5 min. Aspargesene klargøres og skæres i skrå stykker på 2-3 cm, koges med i suppen et par min. Suppen smages til med salt og peber. Maizena udrøres i lidt vand, tilsættes suppen og koger jævnt.
Kom fintklippet løvstikke og purløg i lige før servering.
Serveringsforslag: Suppen anrettes portionsvis i tallerkener og pyntes med en skefuld cremefraiche eller syrnet fløde, evt. også med en strimmel røget laks. Servèr hertil kuvertbrød eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her