Logo

Filodejskurv med kræmmerhuse af røget hellefisk og flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter.
fillodejskurv serveret med blandet salat, kræmmerhuse af røget hellefisk og flødeost, dertil æggestand og brød og smør.

240 g røget hellefisk
½ pakke fillodej
200 g flødeost naturel
¾ bdt purløg
2 dl letmælk
200 g past. æggehvider
120 g past. æggeblommer
½ stk egeløvsalat
½ stk escarolsalat
8 skiver franskbrød
40 g smør
salt, peber og dild

Æggestand: Past. æggeblommer og æggehvider piskes med mælk og salt, hældes i forme, der er sprøjtet med margarine. Sættes i ovnen i vandbad ved 110 C. i ca. 50 minutter.
fillodejskurve: fillodejen skæres ud i passende størrelser ( 4 lag til hver kurv), pensles med olie eller smør og lægges over smurte skåle i ønsket størrelse, bages i ovnen ved 170 C. i ca. 10 minutter. Stilles til afkøling.
Flødeosten: Flødeosten røres lind med fløde, salt, peber og purløg, til den kan sprøjtes.
Hellefisken: Hellefisken skæres i passende skiver, så den kan foldes til kræmmerhuse, fløde- osten sprøjtes i kræmmerhusene med en rillet tyl, stilles på køl.
Salaten: Egeløvsalaten plukkes.
Purløg til pynt hakkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her