Logo

Grape sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 grapefrugter
2 stilke blegselleri
1 spsk olie
2 dl svinebouillon
1 spsk majsstivelse
salt
peber
evt. 1 spsk smør

Grapeskallen gives et kort opkog og steges derefter i olie sammen med blegselleri, der er skåret i små stykker (det skal ikke tage farve). Grapesaften tilsættes og koger lidt ind. Bouillonen tilsættes, gives et opkog og jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand.
Saucen smages til med salt og peber, tilsæt eventuelt lidt smør, og tilsæt grapefrugtkød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her