Logo

Majs med krydderurtesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 modne majs
75 g smør
½ citron, saft fra
lidt frisk hakket krydderurter feks. Purløg, persille, estragon og dild
salt og peber

Kog majsene med de inderste grønne blade i kogende let saltet vand i 15 minutter. Tag gryden fra blusset og lad majsene stå i det varme vand 5 minutter. Rør smør med citron, krydderurter, salt og peber. Kom smørret på et stykke bagepapir og rul sammen som til en tæt "pølse". Læg det på køl min 1 time, eller evt natten over. Server iskolde skiver af krydderurtesmør til de varme majs (uden de grønne blade). Server med groft salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her