Logo

Rejesalat med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g mascarpone
2-3 spsk hvid tør martini
1 spsk hakket dild
lidt citronsaft
salt og peber
200 g rejer
8-10 grønne asparges fra dåse

Rør mascarponen med martini og dild og smag til med citronsaft og krydderier.
Hak rejerne groft (gem nogle til pynt), bland dem i mascarponen sammen med fintsnittede asparges.
Server på salatblade med ristet brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her