Logo

Rejesalat med nøddekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20-24 rejer eller jomfruhummerhaler
fiskefond
1 tsk tomatpure
2 ½ dl tør hvidvin
1 knsp chili pure
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 håndfuld grofthakkede hasselnøddekerne
salt, peber, evt. kørvel
 
Hvidvin varmes op med fiskefond.
Chilipure blandes i.
Smages til og koges ind til ca. 1 dl og stilles til afkøling.
Blandes med creme fraichen.
Rejer og salat arrangeres på tallerkener.
Saucen dryppes over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her