Logo

Blomkålssuppe med grovbolle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålssuppe er en rigtig lækker og sund aftensmad. Det er sæson for blomkål juni-november, så det er bare om at komme i gang. Perfekt til let aftensmad til hele for familien. Server med grovboller.

 

1 bagekartoffel, skrællet
½ blomkålshoved i mindre buketter
1 hønsebouillonterning
½ liter vand
1 dl piskefløde
¼ bdt hakket purløg
salt
peber
2-4 grovboller

*

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges sammen med blomkålsbuketterne i vandet tilsat bouillonterningen i ca. 30 min.
Suppen pureres/blendes og koges atter op sammen med piskefløden.
Smag til med salt og peber.
Ved anretning drysses med purløg.
Server med varme grovboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her