Logo

Ostesuppe med porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 porrer
2 tsk smør
3 tsk hvedemel
1 liter bouillon
5/16 liter ost (reven fed ost)
1 æggeblomme
¼ liter fløde
Rejer
Muslinger (dåse)
Bladselleri
Agurk
Peberfrugt
 
Rens porren, snit i tynde ringe, svits i en gryde uden at brune.
Rør melet i og tilsæt bouillon lidt ad gangen.
Lad koge 3-5 min. Rør osten i og lad den smelte.
Suppen må IKKE koge nu, ellers bliver osten sej.
Smag til med salt og peber.
Rør æggeblommen sammen med fløden i suppeterrinen og hæld den varme suppe i terrinen.
Server efter ønske med fyld af rejer/muslinger/...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her