Vintersport-entusiaster ved, at de er på det rigtige sted i
Østrig for de lækreste supper. En af disse supper er den populære
Frittatensuppe, også kaldet Flädlesuppe. Det er en klar bouillon, fyldt med
strimler af pandekage og lidt friske purløg. Er du også en fan af denne suppe,
og vil du gerne gøre det selv derhjemme? Så læs videre for frittatensuppe
opskriften.
Dej:
150 g hvedemel
1 æg
¼ l mælk
lidt salt
oksekødssuppe
purløg til pynt
* Tilberedning
Dejen røres sammen til en tyndtflydende dej, hvoraf du bager tynde pandekager i ca 50 g fedt/smør.
Du kan også bruge usødet pandekager fra aftenen før (hvis der bliver nogle tilbage)
Så snart de er bagte, bliver de rullet sammen og skåret i skiver på ca 3 mm.
Pandekagestrimlerne lægges i en dyb tallerken som fyldes med oksekødssuppe og drysses med purløg.
INFO: Frittattensuppe er en ideel ret til at lave derhjemme som en
appetitvækker ved aftensmaden, eller som en del af en frokost. Også for den
mindre dygtige kok, er det let at forberede. Selvfølgelig kan du vælge at tage en
pose frittatensuppe fra Knorr eller Maggi, men gør det selv smager så meget bedre!