Logo

Pandekagesuppe - Fritatensuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pandekagesuppe - Fritatensuppe

Vintersport-entusiaster ved, at de er på det rigtige sted i Østrig for de lækreste supper. En af disse supper er den populære Frittatensuppe, også kaldet Flädlesuppe. Det er en klar bouillon, fyldt med strimler af pandekage og lidt friske purløg. Er du også en fan af denne suppe, og vil du gerne gøre det selv derhjemme? Så læs videre for frittatensuppe opskriften.


# Ingredienser

Dej:
150 g hvedemel
1 æg
¼ l mælk
lidt salt
oksekødssuppe
purløg til pynt
 

* Tilberedning

Dejen røres sammen til en tyndtflydende dej, hvoraf du bager tynde pandekager i ca 50 g fedt/smør.
Du kan også bruge usødet pandekager fra aftenen før (hvis der bliver nogle tilbage)
Så snart de er bagte, bliver de rullet sammen og skåret i skiver på ca 3 mm. 
Pandekagestrimlerne lægges i en dyb tallerken som fyldes med oksekødssuppe og drysses med purløg.


INFO: Frittattensuppe er en ideel ret til at lave derhjemme som en appetitvækker ved aftensmaden, eller som en del af en frokost. Også for den mindre dygtige kok, er det let at forberede. Selvfølgelig kan du vælge at tage en pose frittatensuppe fra Knorr eller Maggi, men gør det selv smager så meget bedre!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 6.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her