375 g hakket svinekød
200 g sejfilet
250 g krebsehaler
500 g bambusskud
200 g gulerod
3 fed hvidløg
3 æg
50 g hvedemel
salt og friskkværnet peber
65 g bouillon (pulver eller granulat)
3 l vand
500 g forårsløg
kinesisk soya
Hak svinekød, sejfilet og krebsehaler og bland til en fars.
Tilsæt hakket bambusskud, revet gulerod og presset hvidløg.
Pisk æggene let og tilsæt det sammen med hvedemel, salt og peber efter smag.
Farsen æltes grundigt og formes til små boller, der sættes i køleskabet i ca. 30 min.
Bouillon og vand bringes i kog.
Tilsæt boller, forårsløg skåret i skiver på skrå, og soya.
Suppen koges op i ca. 3 min.
Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.