Logo

Karrysuppe med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysuppe med linser

4 skalotteløg (ca. 100 g)
4 tsk karry
1 spsk olie
250 g grønne linser, fx fra Puy
2 spsk tomatpuré
1 ½ liter grønsagsbouillon
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
3 dl yoghurt naturel
240 g groft brød

Sauter skalotteløg og karry i olie i en gryde.

Skyl linserne og vend dem i gryden sammen med tomatpuré.

Spæd med bouillon og lad suppen simre til linserne er helt møre - ca. 25 min. Fjern skum undervejs.

Smag til med salt og peber.

Server suppen med en skefuld yoghurt på toppen og brød ved siden af.

Fryseegnet: Ikke afprøvet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her