Logo

Jordskokketimbaler 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g jordskokker
1 l mælk
15 æg (brug pasteuriserede helæg)

Jordskokkerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre i vand.
Æg og mælk piskes sammen og vendes sammen med de purerede jordskokker og smages til med salt og hvid peber.
Massen hældes i smurte runde portionsforme og stilles i vandbad i ovn til de er faste - ca. 20 - 25 min. ved 140° C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her