Logo

Smørdampede bladbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g bladbeder
20 g smør
1 dl vand
salt
2 spsk hakket persille
 
Kom bladbederne i og vend dem i smørret, tilsæt vandet og saltet.
Læg låg på og dæmp varmen, damp bladbederne i 3-5 minutter.
Drys hakket persille over ved serveringen.
Serveres til kød, grønsagsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her